Elektronkus ügyintézés link

Mátramindszent Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében óvodafejlesztésre. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 22 millió forintból.

 

Belterületi útfejlesztés Mátramindszent településen

 

Mátramindszent Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében „Belterületi útfejlesztés Mátramindszent településen” megvalósítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 43 millió forintból

 

 

Mátramindszent Község Önkormányzat sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében művelődési ház fejlesztésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 56 millió forintból.

Mátramindszent község belterületi vízrendezése III. ütem

 

Mátramindszent Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Mátramindszent község belterületi vízrendezése III. ütem megvalósítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 35 millió forintból.

 

 

 

 

 

 

Fejlesztés tárgya: Önkormányzati épület energetikai korszerűsítése Mátramindszenten

Mátramindszent önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a szolgálati lakás épületének energetikai korszerűsítésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 40 millió forintból.