Elektronkus ügyintézés link

Mátramindszent község belterületi vízrendezése III. ütem

 

Mátramindszent Község Önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében Mátramindszent község belterületi vízrendezése III. ütem megvalósítására. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 35 millió forintból.

 

A projekt célja a meglévő csapadékvíz elvezető árkok felújításával, gyepesítésével, új árkok kiépítésével a csapadékvíz rendezett, kártétel nélküli levezetése, környezeti káresemények megelőzése, valamint a település vízkár veszélyeztetettségének mérséklése. A korábbi csapadékvíz elvezetési projektekkel együtt biztosítható a megfelelő vízvédelmi infrastruktúra kiépülése a településen, hosszú évtizedekre garantálva a vízkárok elkerülését.

A megvalósítás helyszíne: 3155 Mátramindszent, Petőfi utca hrsz. 204 és 239.

 

A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása és a szemléletformálás.

 

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1 kódszámú „Élhető települések” című Felhívásból valósul meg. Mátramindszent Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 35 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Mátramindszent község belterületi vízrendezése III. ütem” című, TOP_PLUSZ-1.2.1-21-NG1-2022-00081 azonosító számú pályázaton, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A megvalósítás tervezett befejezése 2025.11.30.

 

 

További információ kérhető:

Mátramindszent Község Önkormányzata

06-32-366-177

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.