Elektronkus ügyintézés link

 

 

 

 

 

Fejlesztés tárgya: Önkormányzati épület energetikai korszerűsítése Mátramindszenten

Mátramindszent önkormányzata sikeres pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz (TOP_Plusz) keretében a szolgálati lakás épületének energetikai korszerűsítésére. A pályázat az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával, vissza nem térítendő támogatással valósul meg, 40 millió forintból.

A projekt célja az épület energetikailag és gazdaságilag hatékony működtetése, a helyi önkormányzat működési költségeinek csökkentése.
A beruházás során az önkormányzat a 3155 Mátramindszent, Béke út 9. szám alatt található szolgálati lakás épületének energetikai korszerűsítését tervezi. Megvalósul az épület utólagos külső oldali hőszigetelése, a homlokzati falak, a lábazati falak és a padlásfödém hőszigetelése, illetve nyílászáró - csere és épületgépészeti korszerűsítések történnek. Az épületben központi fűtés kiépítése javasolt. A részleges akadálymentesítés során kialakítanak egy akadálymentes mosdót, illetve az odavezető útvonalat rámpaépítéssel teszik elérhetővé.
A projektben megvalósul a kötelező nyilvánosság biztosítása és a szemléletformálás. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében a

TOP Plusz 2.1.1-21 kódszámú Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése című Felhívásból valósul meg. Mátramindszent Község Önkormányzata, mint Kedvezményezett 40 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el az „Önkormányzati épület energetikai korszerűsítése Mátramindszent” című, TOP_PLUSZ-2.1.1-21-NG 1- 2022-00008 azonosító számú pályázat 100%-os támogatási intenzitás mellett.
A megvalósítás tervezett befejezése 2024.03.01.
További információ kérhető: Mátramindszent Község Önkormányzata
06-32-366-177
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Csatolmányok :
Fájl letöltése :TOP_PLUSZ_2_1.pdf[ ]82 kB